Våra kunder

Middlepoint har smarta lösningar för olika typer av verksamheter. Våra kunder finns främst i storstadsregionerna och är både små och stora till storleken. Här berättar vi om några av våra kunder som satsar på upplevelser för sina medarbetare och besökare.

Kontakta oss

Atrium Ljungberg

"Vi har under många år samarbetat med Middlepoint. De har en enastående förmåga att hitta rätt bemanning till rätt plats, vilket gör att vi alltid fått trevliga och kunniga kontaktpersoner med ett personligt engagemang på våra olika platser. Middlepoint har alltid varit lyhörda för vårt bolags behov och anpassningsbara då förutsättningar ibland ändras snabbt. Detta, i kombination med fantastiska medarbetare, har lett till ett nära samarbete som vi är mer än nöjda med.”

Bankgirot

"Vi har haft Middlepoint hos oss sedan våren 2017 och har inte ångrat oss en sekund! De håller en otroligt hög servicegrad och vi får ofta mycket positiv feedback från besökande och leverantörer om hur trevligt och proffsigt de blir bemötta. Även internt är alla mycket nöjda, är det något som man INTE klagar på så är det vår internservice!”

Billerud

"Vi är otroligt nöjda med vår kandidat Sara från Middlepoint som skapar ett professionellt och varmt välkomnande för våra medarbetare och kunder. Hög servicenivå och ambitiösa medarbetare, vi är glada och stolta över vårt val att ha Middlepoint som vår samarbetspartner."

Frölunda Torg

”Vi på Frölunda Torg, ett köpcentrum i Göteborg, valde efter noga research Middlepoint som leverantör för bemanning och konceptutveckling av vårt Infocenter. Middlepoint har sedan starten, en tid innan vi byggde klart infocentret, varit delaktiga i utformning, innehåll och uppdrag. De har uppvisat lyhördhet och kreativitet både före öppnandet som efter.

Efter sex månaders aktiv drift, är vi mycket nöjda och stolta över vårt Infocenter, som dagligen bemannas av positiv och kunnig personal från Middlepoint. Vi ser fram emot ett fortsatt gott samarbete kommande år.”

Nacka Forum, Westfield Mall of Scandinavia och Täby Centrum

"Vi är väldigt nöjda med valet av Middlepoint som leverantör och det dagliga samarbetet. Teamen som arbetar i Nacka Forum, Westfield Täby Centrum och Westfield Mall of Scandinavia är engagerade och erbjuder en hög serviceleverans för oss, våra besökare och hyresgäster. Vi tror på det personliga mötet och därför är det viktigt att våra besökare möts av professionella medarbetare som förstår vår service och kvalitétsstrategi."

Omegapoint

"Ni lyckas alltid hitta så duktig, självgående och trevlig personal. Grymt!"

PE Teknik & Arkitektur

”Bra konsulter, snabb återkoppling och tillmötesgående bemötande från Middlepoint.”

Julie Hallgren, VD-assistent på PE Teknik & Arkitektur


Vi vill prata med dig! Kontakta oss dygnet runt.

Låt oss prata service

Middlepoint är ett personligt och flexibelt serviceföretag som hjälper företag att skapa de främsta arbetsplatserna för både medarbetare och kunder. Våra diplomerade servicekonsulter levererar receptionsservice på entreprenad och säkerställer att receptionen är en förlängning av företagets varumärke.

Söker du jobb inom service? Klicka här för att se våra lediga tjänster ➝ 

Johanna Lindberg

Bemanningschef

Söker du jobb?

Se våra lediga tjänster
GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.