Bra kontorsservice är en del av upplevelsen

Middlepoint skapar den bästa möjliga arbetsmiljön åt våra kunder genom helhetslösningar för kontorsservice – ingen uppgift är för stor eller för liten. Ni kan anlita Middlepoint för kontorsservice i form av engångsuppdrag eller på löpande räkning – och lugnt fokusera på er egen kärnverksamhet.

Kontakta oss

Inom kontorsservice kan vi leverera eller samordna:

Städtjänster

Lokalvård är en av våra mest populära tjänster. Vi levererar daglig kontorsstädning av hög kvalitet och erbjuder även möbeltvätt, fönsterputs, flyttstädning, avfallshantering, återvinning samt golv- och mattrengöring.

Vaktmästare

Vi sköter de dagliga vaktmästaruppgifterna på ert kontor; enklare kontorsflytt, montering av möbler och utrustning, ombyggnationer av förråd och annat. Vår flexibla handyman kommer när det passar er.

Catering

Förse era medarbetare och besökare med nybryggt kaffe, färsk frukt och catering utifrån era olika behov. Vi samarbetar med väletablerade leverantörer för att garantera kvalitet och ett bra utbud.

Administration

Vi tar hand om inköp, kontorsmaterial, utskick, dokument- och fakturahantering, marknadsmaterial, post- och pakethantering. Allt det där som du själv inte hinner med.Posthantering

Dra nytta av nya, smarta processer för effektiv post- och godshantering. Administration, hantering och distribution av in- och utgående brev, värdepost, samt paket till och från medarbetare ingår ofta.

Kontorsmaterial

Smidiga inköp och snabba leveranser av kontorsmaterial och uppbyggnad av överskådliga förråd som effektiviserar arbetet.

Kemtvätt

Vi tar hand om kemtvätten, en kontorsservice som gör att du slipper stressa för att lösa detta efter arbetsdagen.

Telefoni och kundtjänst

Vi hanterar allt från enklare svarsservice till fullskalig telefonistservice. Vår servicediplomerade personal blir medarbetare i er kundtjänst.

Konferens och café

Vi driver egna konferensanläggningar med hög nivå på bemötande och service i Stockholmsområdet och Uppsala


Vi vill prata med dig! Kontakta oss dygnet runt.

Låt oss prata service

Middlepoint är ett personligt och flexibelt serviceföretag som hjälper företag att skapa de främsta arbetsplatserna för både medarbetare och kunder. Våra diplomerade servicekonsulter levererar receptionsservice på entreprenad och säkerställer att receptionen är en förlängning av företagets varumärke.

Söker du jobb inom service? Klicka här för att se våra lediga tjänster ➝ 

Johanna Lindberg

Bemanningschef

Söker du jobb?

Se våra lediga tjänster
GDPR
Läs Coors data- och sekretesspolicy.

Integritetspolicy

Vi har uppdaterat vår sekretesspolicy för att underlätta för dig att förstå vilken information vi samlar in och varför vi samlar in den. Vi har gjort dessa uppdateringar eftersom nya datasäkerhetsbestämmelser (GDPR) trädde i kraft den 25 maj i Europeiska unionen.

Samtycke till behandlingen av personuppgifter
Personuppgifterna vi samlar är data som tillhandahålls av dig när du fyller i ett kontaktformulär eller prenumerationsformulär på Coors webbplatser. Det är ditt fullständiga namn, din e-postadress och ditt telefonnummer eller postadress (om det finns).

Vad är ändamålet med behandlingen av dina personuppgifter?
Dina personuppgifter krävs för att vi ska kunna skicka marknadsförings- och kommunikationsmaterial såsom pressmeddelanden, nyheter, trender, inbjudningar till evenemang och nyhetsbrev till dig. Vi använder också personlig information för att kontakta dig personligen om du har fyllt i ett kontaktformulär.

Vad är den lagliga grunden för behandlingen av dina personuppgifter?
Behandlingen av dina personuppgifter grundas på att du har samtyckt till behandlingen. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att maila oss på info@coor.com

Information om behandlingen av dina personuppgifter
Vi har genomfört lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot bland annat förlust eller olaglig tillgång. Antalet personer med tillgång till dina personuppgifter är begränsade. Endast personer som är associerade med den Coor-webbplats du besökt med som behöver behandla dina personuppgifter i enlighet med ovanstående syften kommer att ha tillgång till dina personuppgifter.

Vi kan också dela dina personuppgifter med andra koncernföretag och leverantörer och affärspartners som utför tjänster på våra vägnar (till exempel servicetekniker från olika leverantörer, till exempel vid felmeddelande om en kaffemaskin).

Dina personuppgifter kan överföras till ett tredjeland, det vill säga ett land utanför EU / EES, i samband med Coors användning av de molnbaserade tjänsterna Office 365 som tillhandahålls av Microsoft Ireland Operations Limited ("Microsoft").

När Microsoft tillhandahåller Office 365-tjänster, hanterar Microsoft kunddata (till exempel e-post, filer) i datacentraler inom EU (för närvarande: Dublin (Irland) och Amsterdam (Nederländerna). Men som en integrerad del av levererar Office 365-tjänsterna, kan vissa begränsade personuppgifter också behandlas i tredjeländer (för närvarande är sådana andra uppgifter huvudsakligen bearbetade i USA och i Kanada). Microsoft har engagerat underleverantörer för sådan databehandling utanför EU och EES.

För att uppfylla tillämpliga dataskyddskrav har Coor genomfört ett databehandlingsavtal med Microsoft och dessutom ingått standardavtalsklausuler ("EU-modellklausuler") med Microsoft. Alla Microsoft-underleverantörer som behandlar personuppgifter i samband med Office 365-tjänsterna är engagerade av Microsoft i enlighet med artikel 11 i EU-modellklausuler.

Dina personuppgifter som används för serviceförfrågningar sparas tills vi inte längre behöver det för att kunna uppfylla din förfrågan.

Dina rättigheter
Du har rätt att veta vilken av dina personuppgifter som behandlas om dig och att be om en kopia av sådan information. Du har rätt till rättelse av felaktiga personuppgifter om dig och i vissa fall begära radering av dina personuppgifter (till exempel om du tar tillbaka ditt samtycke). Dessutom har du rätt att invända mot viss behandling av dina personuppgifter och begära begränsning av behandlingen av dina personuppgifter. Observera att begränsning eller borttagning kan leda till att vi inte kan uppfylla våra åtaganden. Du har också rätt att ta emot personuppgifterna om dig i maskinläsbart format samt att skicka dessa data till en annan datakontrollant.

Om du har några invändningar eller klagomål med hur vi behandlar dina personuppgifter har du rätt att anmäla detta till Säkerhetsverket som är tillsynsmyndighet för vår behandling av personuppgifter.

Om du har frågor om hur vi behandlar personuppgifter om dig, är du välkommen att kontakta oss på info@coor.com.